Lees, bekijk, open je ogen

Alles is beter nu dan pakweg 100 jaar geleden, dan ooit zelfs. Het is niet perfect, maar de mensheid gaat er altijd op vooruit. Natuurlijk is het een werk dat nooit af zal geraken. Maar doemdenken en de ' blame game' spelen voor politiek gewin is echt niet de juiste weg. Stop dus aan alle doemdenkers. De wereld gaat niet vergaan.

Het enige dat we slechter doen (in voornamelijk de Westerse werled) is dat we een veel te moddervette overheid onderhouden en we in een desastreuze vorm van corporatisme zijn terechtgekomen. Ambtenaren regeren en politici hebben zichzelf machteloos en onbekwaam tot marionetten laten omvormen. Ze lopen de waan van de dag achterna en doen aan steekvlampolitiek. Maar ook dat zal niet blijven duren. Dat deed het nog nooit.

Sommige burgers trappen er nog in, maar meer en meer zien burgers in dat het zo niet verder kan. Ook de mainstream media die in Vlaanderen alleen al 600 miljoen subsidies opslorpt is verworden tot een regimepers. 

Zoek dus je informatie op het internet en wees sceptisch over berichtgeving in onze mainstreammedia.

De "golden age" ligt in de toekomst en niet achter ons. De mensheid zal zich altijd verbeteren en met de planeet is niets, maar dan ook niets aan de hand. 

 

Klimaatgeld http://climategate.nl/2015/12/23/spin-klimaatweb-european-climate-foundation-den-haag-bulkt-van-geld-baadt-in-macht/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popular Posts