Sweden's Migrant Rape Epidemic

Where did peaceful, low-crime Sweden go? Why does Sweden now have the second-highest number of rapes in the world, after only Lesotho? Here is Ingrid Carlqvist of is Gatestone Institute...

Stockholm en zweden verkrachting stijging 500%

De Zweedse bevolking groeide in de jaren 2004 -2012 van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, dankzij immigratie uit landen als, Afghanistan, Irak en Somalië. 16 procent van alle geboortes hebben niet Westerse moeders. Slechts 54 procent van de immigranten heeft werk.

Zweden heeft op dit ogenblik het tweede hoogste verkrachtingspercentage van de wereld, na Zuid Afrika. Op dit ogenblik is het 53,2 verkrachtingen per 100.000 inwoners. De cijfers voor verkrachting in Zweden zijn 6 maal hoger dan in de Verenigde Staten. Statistisch gezien loopt 1 vrouw op 4 de kans te worden verkracht in Zweden.

In 2003 was de verhouding nog 9,24 verkrachtingen per 100.000 inwoners, in 2005 was dit al omhoog geschoten naar 36,8 en in 2008 was het cijfer al 53,2. Dat zijn de laatste cijfers beschikbaar. Wellicht zijn de recente cijfers nog hoger geworden. Maar de Zweedse politiek correcte progressieve overheid laat niet in zijn kaarten kijken. Herinneren wij ons nog Marion Van San, haar cijfers werden hier ook politiek correct door de progressieven onder de mat geveegd. 

De instroom van moslims zal wellicht geheel en al toeval zijn met deze stijging in verkrachtingen op Zweedse vrouwen. Deze misogyne godsdienst heeft een vernietigende invloed op de samenleving. De cijfers laten zien dat in 77% van de gevallen gaat het om een moslim. Een ware verkrachtingsepidemie als het ware heeft het land sinds 2004 in haar greep.

In Stockholm zijn er niet minder dan 5 verkrachtingen per dag. Stockholm is een stad waar al één vierde van de bevolking moslim is.

Gelijke rechten voor vrouwen en moslim immigratie gaan gewoon niet samen. Dat is iets waar de Westerse landen eens bij mogen stilstaan. 

Wanneer er verontwaardiging is over Sagan die een wielermiss in het achterwerk knijpt, bedenk dan linkse progressieve zusters dat jullie het paard van Troje binnenhalen door islam te omarmen. 

Waarom horen, lezen en zien wij daar niets over in ons landje? Dat vraag ik mij toch af. U ook? 

Bron:frontepagemag.com Daniël Greenfield