Islam zal winnen en het Westen vernietigen

Islamterrorisme en extremisme zal overwinnen en het Westen zal tenondergaan

Waarom? Je kan tegen de overmacht niet op "you can't beat numbers". Je kan tegen dat fanatisme niet op. De wil om te sterven voor een idee, voor een religie, voor een ingebeeld wezen. Daar kunnen wij niets tegenover zetten. De schrik voor Shaitan is met uw belastinggeld in onze scholen, door islamleerkrachten in de hoofden van onschuldige kinderen ingebracht. En Crevits doet niks! De regering doet niks. 

Het Westen is bezig met oppervlakkigheid: soaps, reality tv, schoonheidsidealen, kookprogramma’s, muziek en festivals, uitgaan, pretparken, sport, porno, gsm’s laptops, mode etc.. en wat weet ik nog allemaal voor tijdverdrijf. “We don’t have a prayer” tegenover het door en door verdorven fanatieke geloof van islam.

Tegenover een miljard mensen die ons haten, die onze normen, waarden en verworvenheden openlijk verwerpen.Raheel Raza moslima en documentairemaakster, legt het uit met de nummers en aantallen erbij. Zelfs als ze naar hier komen om ons letterlijk leeg te zuigen en het systeem te gebruiken en misbruiken, dag in dag uit. Dan nog zullen ze u haten en uw goede bedoelingen negeren en volop uitbuiten. Gematigde islam bestaat niet, alleen gematigde moslims bestaan, die hun geloof links laten liggen. Maar die zijn van geen tel. Zoals Brigitte Gabriel het treffend beschreef.

Brigitte Gabriel is een Libanees-Amerikaanse journaliste, schrijfster en activiste. Zij is de oprichter van het American Congress For Truth. Dit zijn haar woorden en waarschuwingen over islam. hier te beluisteren

"Het zijn inderdaad de fanatici die oprukken. Het zijn de fanatici die betrokken zijn in alle 50 open oorlogen die momenteel woeden op deze planeet. Het zijn de fanatici die in Afrika systematisch christenen en ganse volksstammen afslachten en het continent in een islamitische vloedgolf overspoelen. Het zijn de fanatici die bommen leggen, mensen voor het oog van camera's onthoofden en eremoorden plegen. Het zijn de fanatici die de ene moskee na de andere overnemen.  Het zijn de fanatici die met zelotische ijver het stenigen van verkrachte vrouwen en homoseksuelen verspreiden. 
 
De harde waarheid is dat de "vredelievende en stille meerderheid" geïntimideerd is en zwijgt.
 
Communistisch Rusland was vol van Russen die ook slechts in vrede wilden leven, maar toch zijn de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op 20 miljoen mensen.  De vredelievende meerderheid was van nul en generlei tel. De grote massa van de enorme Chinese bevolking was ook vredelievend, maar de Chinese communisten zijn er toch in geslaagd om een duizelingwekkende 70 miljoen mensen om te brengen.

De gemiddelde Japanner van voor WO2 was geen op oorlog kickende sadist. Maar Japan moordde en slachtte wel zijn weg door Zuid-Oost Azië in een bloedige orgie waarbij 12 miljoen Chinezen het leven lieten. De meesten stierven door het zwaard, de schop en de bajonet. En wie kan de slachtpartijen in Rwanda vergeten? Zou men niet kunnen zeggen dat de grote meerderheid van de Rwandezen "vredelievend" was?
 
 De lessen uit de geschiedenis zijn heel  dikwijls ongelooflijk eenvoudig, op het botte af, maar ondanks al ons redeneervermogen missen wij  maar al te dikwijls de meest in het oog springende waarheid: Vredelievende moslims zijn  irrelevant geworden door hun zwijgen.  Vredelievende moslims worden onze vijanden als  ze de kiezen op elkaar blijven houden, want net zoals mijn vriend uit Duitsland zullen ze op een goede morgen ontwaken om vast te stellen dat de fanatici de zaak hebben overgenomen, en dat het einde van hun wereld begonnen is.  

Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Serviërs, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somali's, Nigerianen, Algerijnen en vele anderen zijn gestorven omdat de vredelievende meerderheid haar mond niet open heeft gedaan tot het te laat was.  
 
En wij, die deze ontwikkeling voor onze ogen zien gebeuren, moeten meer aandacht schenken aan de enige  groep die echt meetelt: de fanatici want zij zijn het die onze manier van leven bedreigen.  En tot slot, en met het risico van beledigend over te komen, iedereen die twijfels heeft over de ernst van de toestand en deze tekst zonder meer verwijdert of negeert, draagt bij tot de algemene passiviteit en laat het probleem alleen maar groeien". 

 

Ik word echt misselijk van al dat apologetengedrag van socialisten, politiek correcten en groenen en naïeve betweters die zwaaien met de liberale rechtsstaat. De ware islamofoben, die zoveel schrik hebben van islam, dat ze vrijheid van meningsuiting en al onze normen en waarden zouden afschaffen om de radicale en permanent verontwaardigde en beledigde moslim met lange tenen en speciale noden, ter wille te zijn. Paaigedrag van lafaards die zich gedragen alsof het kromzwaard al in de nek ligt. Te laf om te verdedigen waar onze en ook hun ouders en voorouders voor gestreden hebben en massaal voor gestorven zijn. Weg ermee. Voer ze af. Ontmasker ze elke dag weer. 

Ik word misselijk, wanneer ik de ongeïnteresseerde houding van jonge mensen zie, die niet inzien wat er op hun afkomt en zich door politiek correcte rattenvangers zoals Jesse Klaver en Kristof Calvo laten misleiden.

Ik word misselijk van de politiek correcte doodzieke media, die weer maar eens de schuld zal leggen bij u, de lokale bevolking. Niet de daders, maar de lokale Westerse burger heeft immers schuld aan al dat moorden en al die aanslagen. Want u bent islamofoob en onverdraagzaam. Niet de afvallige moslim of moslima die met levenslange angst om vermoord te worden naar buiten komt om ons te waarschuwen voor islam, maar de volleerde taqiyya moslima zal haar zegje mogen doen in tv-programma’s en columns mogen schrijven. Daarin zal ze liegen dat het een lust is, en u mag dat betalen met uw belastinggeld, domme Westerse ongelovige honden. 

Mensen die niets te verliezen hebben zullen altijd winnen van diegene die veel te verliezen hebben. Vooral als diegenen die niets te verliezen hebben hun heil en reden zoeken in een religie die duidelijk zegt “ dood aan alle ongelovigen en zeker aan alle Joden”

We gaan eraan, het kan nog wat duren. Maar wie zoals ik 55 jaar is en de evolutie zie in onze steden en maatschappij, en wat er zich in de loop van mijn leven heeft afgespeeld, die ziet. Het zal niet mooi zijn wat er op ons afkomt en het zal nog veel erger worden.