Islam zal winnen en het Westen vernietigen

Islamterrorisme en extremisme zal overwinnen en het Westen zal tenondergaan

Waarom? Je kan tegen de overmacht niet op "you can't beat numbers". Je kan tegen dat fanatisme niet op. De wil om te sterven voor een idee, voor een religie, voor een ingebeeld wezen. Daar kunnen wij niets tegenover zetten. De schrik voor Shaitan is met uw belastinggeld in onze scholen, door islamleerkrachten in de hoofden van onschuldige kinderen ingebracht. En Crevits doet niks!

Het Westen is bezig met oppervlakkigheid: soaps, reality tv, schoonheidsidealen, kookprogramma’s, muziek, uitgaan, pretparken, sport, porno, gsm’s laptops, mode etc.. en wat weet ik nog allemaal voor tijdverdrijf. “We don’t have a prayer” tegenover het door en door verdorven fanatieke geloof van islam.

Tegenover een miljard mensen die ons haten, die onze normen, waarden en verworvenheden openlijk verwerpen. Zelfs als ze naar hier komen om ons letterlijk leeg te zuigen en het systeem te gebruiken en misbruiken, dag in dag uit. Dan nog zullen ze u haten en uw goede bedoelingen negeren en volop uitbuiten.

Ik word echt misselijk van al dat apologetengedrag van socialisten, politiek correcten en groenen. De ware islamofoben, die zoveel schrik hebben van islam, dat ze vrijheid van meningsuiting en al onze normen en waarden zouden afschaffen om de radicale en permanent verontwaardigde en beledigde moslim met lange tenen en speciale noden, ter wille te zijn. Paaigedrag van lafaards met het kromzwaard in de nek. Te laf om te verdedigen waar onze en ook hun ouders en voorouders voor gestreden hebben en massaal voor gestorven zijn. Weg ermee. Voer ze af. Ontmasker ze elke dag weer. 

Ik word misselijk, wanneer ik de ongeïnteresseerde houding van jonge mensen zie, die niet inzien wat er op hun afkomt en zich door politiek correcte rattenvangers zoals Jesse Klaver en Kristof Calvo laten misleiden.

Ik word misselijk van de politiek correcte doodzieke media, die weer maar eens de schuld zal leggen bij u, de lokale bevolking. Niet de daders, maar de lokale Westerse burger heeft immers schuld aan al dat moorden en al die aanslagen. Want u bent islamofoob en onverdraagzaam. Niet de afvallige moslim of moslima die met levenslange angst om vermoord te worden, maar de volleerde taqiyya moslima zal haar zegje mogen doen in tv-programma’s en columns mogen schrijven. Daarin zal ze liegen dat het een lust is, en u mag dat betalen met uw belastinggeld, domme Westerse ongelovige honden. 

Mensen die niets te verliezen hebben zullen altijd winnen van diegene die veel te verliezen hebben. Vooral als diegenen die niets te verliezen hebben hun heil en reden zoeken in een religie die duidelijk zegt “ dood aan alle ongelovigen en zeker aan alle Joden”

We gaan eraan, het kan nog wat duren. Maar wie zoals ik 54 jaar is en de evolutie zie in onze steden en maatschappij, en wat er zich in de loop van mijn leven heeft afgespeeld, die ziet. Het zal niet mooi zijn wat er op ons afkomt en het zal nog veel erger worden.