Verlichte moslima

Vaak worden in onze media “verlichte en geëmancipeerde moslima’s” te berde gebracht. Dit om te bewijzen dat er mondige vrijgevochten dames zitten onder deze gezichtverhullende lapjes stof. Volgens de aankondigingen zijn het steevast, intelligente, tolerante open minded zeer goed aangepaste islamitische gelovige jongedames met pit. Jawel. Dat stof voor hun gezicht, dat is hun vlag om te pronken met hun geloof. Iedereen moet weten, ik ben moslim.

De dames mogen volop columns schrijven en hun gedacht eens goed komen zeggen in televisieprogramma’s hier. In de landen waar er islam heerst mag dat niet, maar dat is een fait divers. We zijn immers hier in het islamofobe en racistische Westen. Dat peperen ze er dan ook volop in.

Er zijn echter enkele vragen die ik nooit hoor stellen door journalisten.

Ik maakte een lijstje. Misschien hebben de journalisten daar nog niet over nagedacht. Dat zou zomaar kunnen. Dus laten we zorgen dat deze vragen in het vervolg wel op het lijstje staan. Dat zal zoveel zaken duidelijker stellen. Zoals Raheel Raza  of de echt vrijgevochten Ayaan Hirsi Ali horen we zelden of nooit. Ook weer overgekeken. Doeme toch.

Die eerste vraag is er eentje omdat blijkbaar sommige progressieve politiek correcte gelovigen, het onheus vonden dat een ‘klimaatontkenner Myron Ebell” airtime kreeg in onze media. Wat zou er nog volgen, was de verontwaardigde vraag, een creationist die het mag komen uitleggen? Nu ja, wie in de koran zijn heil en geloof legt en zoekt en dat letterlijk neemt (een verplichting voor de gelovige) is toch een crea­tionist. Of niet? 

Voor links zijn blanken racisten en gepriviligeerden, niet-blanken de slachtoffers, maar kleur en ras bestaan niet en we moeten een diverse maatschappij nastreven, maar dat kan niet want we zijn allemaal hetzelfde. Klinkt raar. Dat is het ook. Maar het is de linkse redenering. Je kan aan die mensen geen touw vastknopen. Grijp je niet in in Rwanda, dan ben je mee schuldig aan massamoorden, grijp je wel in, dan ben je een kolonisator en imperialist en heb je geen vertrouwen in de lokale bevolking. De penseé unique van links, zeg maar. 

De vragen dus, die ik zou stellen aan al die vrijgevochten meisjes met hoofddoek. 

1) Is de evolutieleer van Darwin juist of is de koran juist?

2) Mag een moslim of moslima van u met een niet gelovige huwen of moet die zich bekeren?

3) Heeft Israël recht van bestaan?

4) Zo ja, welk stuk land, hoeveel? Wat is voor Palestijnen en wat voor Joden?

5) Is Erdogan een goed leider volgens u, kan u hem steunen?

6) Moet besnijden van vrouwen worden verboden?

7) Moet uithuwelijken worden verboden?

8) Als u een partner hebt, hoe, waar, wanneer hebt u die leren kennen?

9) vrouwen zouden samen met mannen in dezelfde moskee moeten kunnen zitten, niet apart?

Stel u de voor dat scientology alles zou verkondigen en doen wat moslims en islam doen. Zouden Tom Cruise en zijn volgelingen al niet lang vastzitten? #dtv 

De echte racisten en islamofoben zitten bij regressief politiek correct links. Die denken nog steeds dat ze islam en moslims kunnen paaien en vredevol benaderen. Moslims zien het echter als zwakheid en zullen het gewoon verder uitbuiten. 

Gelukkig is de burger wakker en zijn er blogs, en sociale media om dit oikofobe zelfmoordgedrag te stoppen.